Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
II

Igor Indruch

1. 2. 2012 17:21
Mýtné smysl má

A ten systém nemá sloužit pouze k výběru mýtného. Má i další funkce směřující k řízení a plynulosti silničního provozu. Navíc brzby budou pro kamiöny povinné jednotky s GPS, takže budou zpoplatněny i mimo dálnice.

Problém je opravdu v tom, jaký systém a jakým způsobem se u nás implementoval. Proč se zvolila zastaralá technologie místo rovnou těch GPS, jak byla napsána smlouva atd.... ale to je stará známá píseň, že... :-(

0 0
možnosti
MP

Martin V2

1. 2. 2012 18:41
Re: Mýtné smysl má

Jaký má význam vybírat za nákladní auta speciální daň? Další skryté zdanění prostého lidu nebo si snad myslíte, že se to do koncových cen výrobků nepromítne?

2 0
možnosti
PP

PanPredseda PP-1

1. 2. 2012 16:58
Zelený poudačky

Do těch předraženejch pohonejch hmot nám zelení "lidumilové" lejou biosvinstva, který ty PHM ještě víc prodražujou, ničej motory a jejich výroba je méně ekologická než výroba PHM z ropy.

"Díky" Rv EU Rv

1 0
možnosti
DH

David Hynek

1. 2. 2012 17:09
Re: Zelený poudačky

Jsem u Zelených, ale v tomto s Vámi souhlasím. Ale můžu Vás uklidnit, tohle nemají na svědomí, Zelení nikde v EU. Tohle si prosadili lobisté a na ně napojení politici, co pak pumpují rozpočty o dotace na pěstování řepky, nebo lihu. Místo snah o nějaké procenta čehokoliv v čemkoliv, by se mělo jít cestou úspor. Už teď se vyrábí motory se spotřebou kolem 3,5l/100km... tudy by měla vést cesta... ale obávám se, že jak bude mít půlka lidí takováto "šetrná" auta, dorovnají cenu PHM, aby byli na "svých"... tedy, že benzín bude stát 70Kč

1 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 662x
O sobě vím jen tolik, kolik toho o mně víte vy. Je-li toho málo, nepoznali jsme se.